دو گروه از کاربران آیفون و آیپد به طور جداگانه علیه شرکت اپل شکایت و اعلام کردند برنامههای نرمافزاری این شرکت باعث میشود اطلاعات شخصی آنها بدون رضایتشان به شرکتهای تبلیغاتی منتقل شود.
گرداب- افراد شاکی که به دادگاه فدرال آمریکا شکایت کردهاند، ممنوعیت انتقال اطلاعات شخصی بدون کسب رضایت آنها و دریافت خسارت را خواستار شدند.
علاوه بر اپل اسم چندین شرکت دیگر نیز در شکایت نامه این افراد ذکر شده است.
روزنامه والاستریت ژورنال در 18 ماه دسامبر گزارش داد: برنامههای نصب شده بر روی تلفنهای همراه هوشمند اطلاعات شخصی صاحبان آنها را بهطور گسترده و قاعدهمند به شرکتهای تبلیغاتی منتقل میکنند.
در این گزارش آمده است: برنامههای آیفون اطلاعات بیشتری را نسبت به برنامههای دارای سیستم عامل اندروید ساخت شرکت گوگل منتقل میکند.
دادگاه فدرال کالیفرنیا اعلام کرده است که تحقیقات درباره پلتفرم اندروید گوگل و شکایات موجود علیه این شرکت نیز ادامه دارد.
منبع: ایسنا
نوشته شده در پنج شنبه 89/10/9ساعت 11:42 عصر  توسط javad
نظرات دیگران()
یک خانم از جمهوری آذربایجان پس از زیارت حرم امام رضا علیهالسلام در مشهد مقدس مسیر زندگی خود را کاملا تغییر داد.
گرداب- "فاطمه فتحعلی اوا"، خانمی که حرفه رقاصی داشت پس از بازگشت از مشهد و زیارت امام رضاعلیهالسلام به کشورش گفت: «من نزدیک تر شدن به خدا را درک می کنم. لازمه این کار ترک حرفه ام است و من تصمیم قاطع و راسخ خود را در این باره اتخاذ کرده ام.»
وی افزود: «دیدار از مشهد و زیارت یکی از بزرگترین رویاهای من بود. اکنون مردم مرا "مشهدی خانم" صدا می کنند ... و من احساس خوشحالی بسیاری می کنم.»
وی همچنین گفت که در هنگام نماز از خداوند خواسته است تا برای کنار گذاشتن شغلش به او کمک کند.
فاطمه فتحعلی اوا افزود: «شاید این درخواست من تعجب ها را برانگیزد، اما من از خداوند خواستم تا بابی جدید را در برابر من باز کند تا دیگر به کار قبلی خود ادامه ندهم.»
"فتحعلی اوا" ابراز امیدواری کرد که دیگر آذری ها هم شانس و فرصت زیارت حرم امام رضاعلیهالسلام را داشته باشند تا بتوانند به باور کامل خدا برسند.
منبع: مهر
نوشته شده در پنج شنبه 89/10/9ساعت 11:42 عصر  توسط javad
نظرات دیگران()
محور کلیدی هاسبارا آن است که مشکلات اسرائیل از نبود تبلیغات کافی ناشی می شود، نه از وضعیت ناعادلانه درگیری با فلسطینیها که در آن قرار گرفته است.
به گزارش گرداب به نقل از مشرق، هاسبارا (Hasbara) به معنی تلاشهای تبلیغاتی برای بهبود وجهه اسرائیل، توجیه اقداماتش و دفاع از آن در افکار عمومی جهان است.
اگر بخواهیم آن را با اصطلاحات فاخر و امروزی تفسیر کنیم، بهتر است بگوییم "دیپلماسی عمومی اسرائیل"، اما اگر بخواهیم آن را با استفاده از الفاظ تحقیرآمیز توصیف کنیم بهتر است بگوییم "هاسبارا"؛ یعنی دفاع نامه.
اسرائیل تصور میکند که در دو جبهه در حال مبارزه است: فلسطین و افکار عمومی جهان. که در جبهه دوم (افکار عمومی جهان) به وسیله هاسبارا به مبارزه خود ادامه می دهد. محور کلیدی هاسبارا آن است که مشکلات اسرائیل از نبود تبلیغات کافی ناشی می شود، نه از وضعیت ناعادلانه درگیری با فلسطینیها که در آن قرار گرفته است.
تکنیکهای مورد استفاده در هاسبارا: • اهانت به منتقدان اسرائیل؛ به عبارتی حمله به گوینده که یکی از اصطلاحات موجود در کتابهای دانشآموزان یهودی به نام "راهنمای هاسبارا" است.
• استفاده از بحثهای گزینش شده و جهت دار در مورد مسائل مختلف.
• شکل دادن و تغییر مسئله ها به جای پرداختن به پاسخ های آن ها و استفاده از ادبیات خاص در هنگام بحث از اسرائیل.
• آزار و فشار بر رسانه هایی که اخبار اسرائیل را به نحو منفی پوشش خبری می دهند.
• به چالش کشیدن هر روایت بدیل و تلاش برای تفوق روایت یهود.
کتاب راهنمای هاسبارا: ترویج اسرائیل در دانشگاهها در حال حاضر به صورت آنلاین در دسترس است. تبلیغات پروپاگاندا باید از سوی کسانی انجام شود که بتوانند در تلاش برای ترویج یک پیام خاص احساسات دیگران را برانگیخته و عقلانیت را ازکار بیاندازند.
کتابچه راهنما شش تکنیک تبلیغات یهودی را چنین تشریح میکند: برچسب زدن: این تکنیک با استفاده دقیق از واژهها، نمادهای منفی را به یک شخص و یا عقیده نسبت می دهد.
تعمیم جذابیت: به عبارت ساده، تعمیم جذابیت (تلطیف و تنویر) معکوس برچسب زدن است؛ یعنی به جای تلاش برای اتصال معانی منفی به یک شخص یا ایده خاص، از عبارات مثبت مورد علاقه مخاطبان برای ایجاد یک تصویر مثبت استفاده می شود. واژههایی مانند: "آزادی"، "تمدن" و...
انتقال: گرفتن اقتدار و اعتبار یک مفهوم و بهکارگرفتن آن در خدمت یک مفهوم دیگر. به عنوان مثال، سخنرانی در مقابل پرچم سازمان ملل متحد برای کسب مشروعیت برای خود و یا ایده خود.
تاییدیه: استفاده از اعتبار تایید یک فرد مشهور یا محبوب برای تایید آرمان و یا مبارزات خود.
افراد عامی: این تکنیک تلاشی برای اقناع مخاطب است که سخنران نیز فردی عادی است و مثل من و شما شایسته اعتماد است.
همرنگی با جماعت: "تو یا با ما هستی یا علیه ما". ترغیب مخاطب به پیوستن به افکار عمومی که در حال فراگیر شدن است. این تکنیک مبتنی بر احساسات وفاداری و ملیگرایی و نیز میل به برنده شدن است. این روش اخلاق را به عنوان هزینه پیروزی حذف میکند: بهتر است که در طرف برنده باشیم تا اینکه به فکر درستی وسیله کسب هدف.
نوشته شده در پنج شنبه 89/10/9ساعت 11:40 عصر  توسط javad
نظرات دیگران()
موتورسیکلت ATV-500 از جمله راهکارهای جدید نیروهای زمینی کشورمان در افزایش سرعت عمل مقابله به شمار می رود.
به گزارش گرداب به نقل از مشرق، این وسیله، یک موتورسیکلت چهارچرخ با موتور تک سیلندر با حجم 500 سی سی، چهار زمانه و خنک شونده با مایع است.
ویژگی های مناسب ATV-500، از جمله ابعاد کوچک، سرعت مناسب و تحرک بالا، قابلیتهای حرکتی با پایداری بالا خصوصاً در ناهمواریها (به دلیل استقرار وسیله بر چهار چرخ) کاربردهای متنوعی را برای آن فراهم کرده است.
امکان بهکارگیری آن در واحدهای واکنش سریع و چابک گشتی رزمی موتوری، از جمله این قابلیت ها بوده که با توجه به فضای جنگ نامتقارن و تمایل فرماندهان به چابک سازی یگانهای عملیاتی، این وسیله به طور مناسبی نقش آفرین است.
قابلیت حمل انواع تسلیحات نیمه سنگین همچون تیربار 7.62 م.م، راکت اندازهای سبک آرپی جی، خمپاره اندازهای کماندویی، حمل موشکهای دوش پرتاب سطح به هوا مانند موشکهای میثاق و سهند و نیز ضدتانک مانند دراگون و مالیوتکا، تجهیزات ارتباطی و امدادی توسط ATV-500 ممکن است.
با توجه به وزن 337 ک.گ. و ابعاد فیزیکی این موتورسیکلت با طول 2120م.م.، عرض1170م.م.، ارتفاع 1230م.م. امکان حمل چندین دستگاه از آن در انواع هواپیماهای ترابری موجود در کشور، مقدور است.
هواپیمای پرسابقه سی-130 که یکی از پرکاربردترین هواپیماهای ترابری نظامی کشور است، امکان حمل حدود 12 دستگاه، ایلیوشین76 نیز حدود 27 دستگاه و نمونه ترابری هواپیمای ایران140 مجهز به درب بارگیری رمپ که مراحل طراحی آن در شرکت هواپیماسازی هسای اصفهان به انجام رسیده حداقل بین 6 تا 9 دستگاه از این موتورسیکلت را دارند.
این وسیله به تعداد زیاد و با نمایش تنوع تجهیزات، در رژه های نظامی سال جاری، حضور یافته و به صورت عملیاتی در اختیار یگان های رزمی است و به نظر میرسد با توجه به تاکید دکترین دفاعی ایران بر سرعت عمل و تحرک نیروها، این وسیله بتواند نقش مهمی در تقویت توان و سرعت پاسخگویی نیروهای زمینی کشورمان ایفا کند.
نوشته شده در پنج شنبه 89/10/9ساعت 11:39 عصر  توسط javad
نظرات دیگران()
نظرسنجی انجام شده از سوی شبکه خبری ABC نیوز ایالات متحده آمریکا نشان میدهد که بسیاری از شهروندان آمریکایی به داشتن زنای با محارم مخالفتی ندارند. به نظر میرسد این شبکه خبری با انجام نظرسنجی سعی در رسمیت بخشیدن و تلاش برای عادی جلوه دادن این اقدام قبیح دارد.
گرداب- شبکه خبری ABC نیوز آمریکا اخیرا در صفحه اختصاصی خود در سایت فیسبوک، یک نظرسنجی قرار داده و از کاربران و مخاطبان خود خواسته نظرشان در مورد داشتن رابطه غیر اخلاقی و زنا با محارم را اعلام کنند.
بر اساس نتایج بهدست آمده از این نظرسنجی، بیشتر شرکتکنندگان در آن موافقت خود با داشتن رابطهای غیر اخلاقی با محارم را اعلام کردهاند. این کاربران موافق نظر مثبت خود را مشروط به موافقت طرفین دانستهاند.
این افراد موافق برای دفاع از نظر خود، اعلام کردند: بدون شک افرادی که تمایل به داشتن رابطه با محارم خود دارند، دارای یک بیماری روحی هستند از همین رو نباید جلوی آنها را گرفت. برخورد با چنین افرادی تأثیر معکوس و منفی در بر خواهد داشت.
گروه اندکی نیز از شرکتکنندگان در این نظرسنجی مخالفت خود با این اقدام را اعلام کرده و انجام چنین نظرسنجی توسط این شبکه را مورد حمله و انتقاد قرار دادند.
این افراد مخالف معتقدند که در صورت عدم برخورد قاطع با مرتکبان این نوع زنا، میتواند تأثیر بسیار بدی بر طرفین بگذارد از همین رو بهتر است با برخورد فوری و قاطع، این مشکل حل و درمان شود.
این نظرسنجی پس از آن انجام شد که این شبکه تلویزیونی یک ویژه برنامه در مورد رابطه نامشروع یک استاد دانشگاه 46 ساله با دختر 24 ساله خود را پخش کرد. این رابطه غیر اخلاقی سه سال برقرار بود تا اینکه پلیس آمریکا اخیرا آنان را بازداشت کرد.
پس از محاکمه این استاد دانشگاه مشخص شد که این کار با موافقت دختر انجام میگرفته از همین رو دادگاه حکم وی را کاهش داده و او را تنها به چهار سال زندان محکوم کرد.
در همین حال وکیل مدافع این استاد دانشگاه طی اظهاراتی گفت: «با توجه به اینکه موکل بنده و دخترش به طور کامل با این کار موافق بودهاند، نباید محکوم میشدند، زیرا دادگاه اجازه ورود به حریم خصوصی آنان را نداشته است.»
مؤسسه آلمانی "ماکس پلانک" در سال 2007 میلادی با انتشار گزارشی اعلام کرد که هفت کشور چین، فرانسه، ساحل عاج، هلند، روسیه، اسپانیا، ترکیه و نیز رژیم صهیونیستی "قانونی بودن زنا با محارم در صورت موافقت طرفین" را تأیید میکنند و هیچ مخالفتی با آن ندارند و چنین اقدامی از نظر آنان به هیچ وجه جرم یا رفتاری غیرقانونی به شمار نمیرود.
اینکه یک شبکه خبری با انجام نظرسنجی سعی در رسمیت بخشیدن و تلاش برای عادی جلوه دادن این اقدام قبیح دارد و دلایلی مضحک مانند رضایت طرفین را به عنوان عاملی برای موجه نشان دادن آن بیان میکند، گامی دیگر در راستای تلاش برای ترویج لیبرالیسم جنسی است و در این میان نباید تلاش آمریکا و استکبار جهانی برای صدور این عمل غیراخلاقی و ضد انسانی به کشورهای مسلمان را از نظر دور داشت.
در قانونگذاری اسلامی کرامت انسانی افراد نیز ملاک عمل قرار میگیرد و طبق صلاح فرد و جامعه قانون وضع میشود. حتی اگر خود فرد به ارتکاب عملی مضر رضایت داشته باشد، قانون چنین اجازهای را به او نمیدهد؛ موضوعی که در قانونگذاریهای انسانمحور غرب مغفول مانده است.
مرکز بررسی جرائم سازمانیافته بارها و در قالب انتشار مطالب گوناگون از جمله گفتوگوهای تفصیلی مسئولین مرکز با رسانهها نسبت به ذائقهسازی، تخریب قداست و پاکی رحِم هشدار داده و ورود پدیده شوم زنای با محارم را در راستای قبحزدایی از معاصی، تلاش برای تخریب کیان خانواده و رواج سکولاریسم فرهنگی ارزیابی کرده است.
نوشته شده در پنج شنبه 89/10/9ساعت 11:36 عصر  توسط javad
نظرات دیگران()