افزایش بازدید - افزایش بازدید و ترافیک سایت شما

javahermarket

روز معلم

 تعلیم و تعلم از شئون الهی است و خداوند، این موهبت را به پیامبران و اولیای پاک خویش ارزانی کرده است تا مسیر هدایت را به بشر بیاموزند و چنین شد که تعلیم و تعلم به صورت سنت حسنه آفرینش  درآمد.

 انسان نیز با پذیرش این مسئولیت، نام خویش را در این گروه و در قالب واژه مقدس ?معلم? ثبت کرده است. معلم، ایمان را بر لوح جان و ضمیرهای پاک حک می کند و ندای فطرت را به گوش همه می رساند. همچنین سیاهی جهل را از دل ها می زداید و زلال دانایی را در روان بشر جاری می سازد.

 دغدغه معلم همیشه این است که حیات بشر، بر مدار ارزش ها و کرامت انسانی بچرخد و شناخت خدا و مکتب و دین، همت اساسی آدمی باشد و هیچ بیگانه ای را مجال تجاوز به فرهنگ ارزشی دین و میهن فراهم نیاید.

در این مسیر خطیر، بزرگانی گام نهاده اند که نامشان بر تارک زمان می درخشد. علامه شهید استاد مرتضی مطهری (رحمته الله) از همین طایفه مقدس است که در سنگر تعلیم و تعلم، به قله های رفیعی دست یافت تا آنجا که معمار انقلاب اسلامی ـ که خود معلمی بزرگ است ـ همه آثارش را مفید می داند و بهره برداری از آنها را سفارش می کند ...

 

 مفهوم علم

ـ امروزه در زبان پارسی و عربی کلمه ?علم? به دو معنای متفاوت بکار برده می شود.

1- معنای اصلی و نخستین علم، دانستن در برابر ندانستن است. قرآن کریم به این معنا اشاره دارد که  ? هل یستوی الذین یعلمون و الذین لا یعلمون? ?آیا یکسانند آنان که می دانند و آنان که نمی دانند.? (زمر/ 9)از این منظر به همه دانستنیها صرف نظر از نوع آنها علم گفته می شود مطابق این معنا، اخلاق، ریاضات، فقه، ‌دستور زبان، مذهب، زیست شناسی و نجوم همه علم اند... کلمه   Knowledge در

 انگلیسی وConnaissance   در فرانسه معادل این معنا علم اند.

  2-کلمه علم در معنای دوم منحصراً به دانستنی هایی اطلاق می شود که بر تجربه مستقیم حسی مبتنی باشند... علم در این جا در برابر همه دانستنیهایی قرار می گیرد که آزمون پذیر نیستند. اخلاق (دانش خوبی ها و بدیها) متافیزیک (دانش احکام و عوارض مطلق هستی) عرفان (تجارب درونی و شخصی) منطق (ابزار هدایت فکر) فقه، اصول، بلاغت، و ... همه بیرون از علم به معنای دوم آن قرارمیگیرندوهمه به این معنا غیر علمی اند کلمه SCIENCE در انگلیسی و فرانسه معادل این معنا علم اند.

 دیده می شود که علم در این معنا بخشی ازعلم به معنای اول را تشکیل  می دهد و به سخن دیگر علم تجربی نوعی از انواع دانستنیهای بسیاری است که در اختیار بشر می تواند قرار گیرد. رشد علم به معنای دوم عمدتا از آغاز دوره رنسانس به بعد است در حالیکه علم به معنای مطلق آگاهی (معنای اول) تولدش با تولد بشریت هم آغاز است. آیه قرآنی ?خلق الانسان علمه البیان? (خداوند رحمن انسان را آفرید و بیان را به وی تعلیم داد/ رحمن/4و3) بهترین موید این معناست.
 

  معنای عالم  باتوجه به دو تعریف از علم

 ـ در نگاه اول به علم که نگاه ترکیبی به معرفت است خداوند معلم اول و پیامبر معلم ثانی است چرا که پس از تعلیم آدم توسط خداوند دستور ?قال یا آدم اننبئهم باسمائهم? (ای آدم ملائکه را به این اسماء آگاه ساز/ بقره 33) آدم علیه السلام داده شده این بدان جهت است که اساساً هدف آفرینش انسان با علم و معرفت پیوند ناگستنی دارد در بیان رسا و جامع سید شهیدان امام حسین (ع) این معنا به خوبی  روشن  است  که:

?ما خلق العباد الا لیعرفوه،‌ فاذا عرفوه عبدوه? (بندگان را نیافرید مگر برای آن که او را بشناسند پس چون او را شناختن عبادتش خواهند کرد. ـ در این معنا هدف از ارسال معلم ثانی ارائه معرفتی است که انسان بواسطه آن به عبادت  می رسد ?هو الذی بعث فی الامیین رسولاً منهم تیلوا علیهم آیاته و یزکیهم و یعلمهم الکتاب  و الحکمه و ان کانوا من قبل لفی ضلال مبین? (اوست خدایی که پیامبر بزرگوار از میان شان  برانگیخت تا بر آنان آیات وحی را تلاوت کند و آنان را پاک سازد و شریعت کتاب و حکمت الهی را بیاموزد که پیش از این همه در ورطة جهالت و گمراهی بودند(جمعه/2) در این آیه همه علوم از جمله بیان، اخلاق،‌ تعلیم کتاب و حکمت، برای رهایی از گمراهی  و یافتن راه هدایت (عبادت) توسط

 پیامبر(ص) معرفی شده است. ـ در نگاه دوم که نگاه تفکیکی به شاخه ای معرفت است. معلم اول ارسطو است  چرا  که ?وی نخستین واضع علم منطق بود ... و راه دلیل و برهان منطقی را باز نمود  و معلم ثانی نیز ابونصر فارابی است  بخاطر آنکه او اول بار کتب  حکمت یونانی را  که  ارسطو و غیره  تحریر کرده اند از یونانی به عربی ترجمه کرد و تعلیم داد....
 

 ارزش و مقام معلم<\/h2>

 شرافت و مرتبت معلم زمانی اهمیت دارد که بتواند شان خداوند و پیامبران را در  وجود خود محقق سازد  و پیوند انسان به هدف متعالی خلقت یعنی عبادت را برقرار سازد. لذا در این تعریف شهید مرتضی مطهری  یکی از آن معلمان راستین است که اولاً با نگاه  ترکیبی  به همه معارف بشری نظر می کند و ثانیا  تمامی  تلاشهای علمی و عملی را  مقدمه ای برای عبادت می داند و در این راه به مرحله سوم دینداری راه می یابد  و  با شهادت، عبادت عملی و علمی خود را کامل می سازد . به همین مناسبت روز شهادت این بزرگ مرد فرزانه (11  اردیبهشت ) را روز معلم نامیدند.

 

 هنر معلمی:

 معلمی شغل و حرفه نیست، بلکه ذوق و هنر توانمندی است معلمی در قرآن به عنوان جلوه ای از قدرت لایزال الهی نخست ویژه ذات مقدس خداوند تبارک و تعالی است. در نخستین آیات قرآن که بر قلب مبارک پیغمبر اکرم (ص) نازل شد، به این هنر خداوند اشاره شده است:

 اقرا باسم ربک الذی خلق، خلق الانسان من علق، اقرأ و ربک الاکرم، الذی علم بالقلم، علم الانسان ما لم یعلم. (علق: 1ـ 5) بخوان به نام پروردگارت که جهانیان را آفرید. انسان را از خون بسته سرشت بخوان ! و پروردگارت کریمترین است همان که آموخت با قلم، آموخت به انسان آنچه را که نمی دانست.

 در این آیات خداوند، خود را ?معلم? می خواند و جالب این که معلم بودن خود را بعد از آفرینش پیچیده ترین و بهترین شاهکار خلقت، یعنی انسان آورده است. مقام معلم بودن خدا، بعد از آفرینش قرارداد. نوعی انسانی را که هیچ نمی دانست، به وسیله قلم آموزش

 داد که این از اوج خلاقیت و هنر شگفت خداوند در امر آفرینش حکایت دارد:

چو قاف قدرتش دَم بر قلم زد              هزاران نقش بر لوح عدم زد

 از این رو، می توان گفت که هنر شگفت معلمی از آن خداوند عالم است.

 شهید ثانی رحمت الله درباره هنر معلمی خداوند می فرماید:

 خداوند از آن جهت به وصف (اکرمیت) و نامحدود بودن کرامتش، توصیف شد که علم و دانش را به  بشر ارزانی داشته است. اگر هر مزیت دیگری، جز علم و دانش، معیار فضیلت به شمار می رفت،  شایسته بود همان مزیت با وصف (اکرمیت) در ضمن این آیات همراه و هم پا گردد و آن مزیت به  عنوان معیار کرامت نامحدود خداوند به شمار آید. کرامت الهی در این آیات با تعبیر ?الاکرام? بیان شده است. چنین تعبیری می فهماند که عالی ترین نوع کرامت پروردگار نسبت به انسان با والاترین مقام و جایگاه  او، یعنی علم و دانش هم طراز است.

  به همین جهت امام خمینی (ره) می فرمود:

 معلم اول خدای تبارک و تعالی است ..... به وسیله وحی؛ مردم را دعوت می کند به نورانیت؛ دعوت می کند به محبت؛ دعوت می کند به مراتب کمالی که از برای انسان است.


نوشته شده در  سه شنبه 89/2/14ساعت  8:35 عصر  توسط javad 
  نظرات دیگران()

توسعه اینترنت پرسرعت در سال 89

یک مقام مسئول شرکت مخابرات با اشاره به رویکردهای جدید این شرکت بعد از خصوصی سازی به ویژه در سال جدید گفت: در این سال حداقل 29 اولویت کاری باید به جد پیگیری شود که توسعه اینترنت پرسرعت از جمله آنها خواهد یود.

داوود زارعیان در گفتگو با مهر بر
برنامه محوری در اجرای پروژه ها با رویکرد علمی و دانش محور به عنوان یکی از اولویتهای کاری شرکت مخابرات ایران تاکید کرد و گفت: یکی از برنامه های شرکت مخابرات ایران در سال جاری، روزآمدی و استفاده از فناوریهای نو است.

وی
با بیان اینکه تغییر در ساختار اداری و سازمانی و به روز کردن قوانین و مقررات با هدف سرعت بخشیدن به امور و نیز ارتقای جایگاه بین المللی مخابرات از طریق حضور موثر در مجامع منطقه ای و بین المللی از دیگر اقدامات مخابرات است اضافه کرد: شرکت مخابرات ایران در سال جدید بر توسعه کاربرد فناوری اطلاعات در جامعه با هدف تقویت اقتصاد ملی و صرفه جویی در هزینه ها و افزایش بهره وری تاکید دارد.

زارعیان ارتقاء خدمات پس از فروش و
عرضه خدمات به مشتریان از طریق شبکه های مجازی را از دیگر محورهای مخابرات در سال جاری عنوان کرد و ادامه داد: نقش آفرینی در توسعه کلان کشور از طریق تحقق دولت الکترونیکی، توسعه اینترنت پرسرعت، حفظ و تداوم یکپارچگی مدیریتی از دیگر اولویتهای کاری شرکت مخابرات ایران در سال جاری خواهد بود.


نوشته شده در  سه شنبه 89/2/14ساعت  8:33 عصر  توسط javad 
  نظرات دیگران()

رونمایی تلفن همراه مایکروسافت

ر اساس گزارش وال استریت ژورنال، مایکروسافت قصد دارد هفته آینده خط جدیدی از تلفن‌های همراه با قابلیت‌های شبکه اجتماعی را برای مصرف‌کنندگان جوان راه‌اندازی کند.

به گزارش ایسنا، یکی از سخنگویان این شرکت تایید کرد که غول نرم افزاری در 12 ماه آوریل کنفرانسی را در سانفرانسیسکو برگزار می‌کند اما حاضر به ارائه توضیحات
بیش‌تر نشد.

با این همه روزنامه وال استریت ژورنال به نقل از منابع آگاه گزارش داد که مایکروسافت قصد دارد تلفن‌های همراه جدیدی را رونمایی
کند که توسط شرکت ژاپنی شارپ ساخته شده‌اند.

گفته شده که مایکروسافت نرم‌افزار، سرویس‌های آنلاین و سخت‌افزار را برای تلفن‌های همراه جدید در
بخشی از پروژه معروف به "پینک" طراحی کرده است.

طبق این گزارش، تلفن‌های مذکور از طریق همکاری با وریزون وایرلس عرضه خواهند شد و در ابتدا تنها در آمریکا موجود خواهند بود اما احتمالا به تدریج در سطح جهانی روانه
بازار می‌شوند.

بنا بر گزارش ژورنال، این تلفن‌ها با نرم‌افزاری کار می‌کنند که شبیه سیستم عامل جدید مایکروسافت است که ویندوز فون سون نام
دارد.


نوشته شده در  سه شنبه 89/2/14ساعت  8:32 عصر  توسط javad 
  نظرات دیگران()

حذف محدودیت سرعت اینترنت در ایران

معاون وزیر ارتباطات از حذف محدودیت سرعت ??? کیلوبیت برای دسترسی کاربران اینترنت خانگی در برنامه پنجم توسعه کشور خبر داد و گفت: در برنامه پنجم توسعه پیش بینی شده پهنای باند اختصاصی برای خانواده ها در کمترین سرعت ???کیلوبیت در ثانیه باشد.

مهدی اخوان
بهابادی صبح دیروز سه شنبه در نشست خبری با تاکید بر اینکه محدودیت دسترسی به اینترنت با سرعت بیش از ??? کیلوبیت در ثانیه هنوز برای کاربران خانگی وجود دارد گفت: در برنامه پنجم توسعه رقم پیش بینی شده ??? کیلوبیت بر ثانیه است اما تا زمانی که این لایحه مصوب نشود نمی توان در مورد آن نظر قطعی داد.

?
کلیدی ترین پروژه فناوری اطلاعات در سال ??


وی
تحقق شبکه ملی اینترنت را به عنوان کلیدی ترین پروژه فناوری اطلاعات در سال ?? عنوان کرد و با تاکید بر تغییر رویکرد وزارت ارتباطات به موضوع فناوری اطلاعات گفت: طرح شبکه ملی اینترنت چندین سال است که در کشور مطرح و در حال تکمیل شدن است اما با توجه به اینکه اقدامات طراحی این طرح به اتمام رسیده و وارد فاز مقدماتی شده است پیش بینی می شود در سال ?? فاز اجرایی این پروژه آغاز شود.

اخوان اضافه کرد: در سال آینده بحث ارتقای این
پروژه به مرحله ای خواهد رسید که برای مردم ملموس شود و تا پایان برنامه پنجم توسعه نیز به طور کلی تکمیل خواهد شد.

?
کاهش قیمت و افزایش
کیفیت سرویس ها با راه اندازی شبکه ملی اینترنت

رئیس مرکز تحقیقات
مخابرات با بیان اینکه امروزه به سمت همگرایی بسیار زیاد در حوزه ارتباطات و فناوری اطلاعات پیش می رویم ادامه داد: این موضع بیانگر این است که در آینده نزدیک بیشتر فعالیتها بر پایه IP انجام می شود.

به همین دلیل
با تحقق شبکه ملی اینترنت تمامی سرویس ها بر روی این شبکه ارائه خواهند شد و شبکه مخابراتی کشور با شبکه دیتا همگرا می شود که این امر کاهش قیمت و افزایش کیفیت سرویس ها را به دنبال خواهد داشت.

وی گفت: در حال حاضر
میزبانی سایت های داخلی در خارج از کشور قرار دارد و کاربر برای بازدید از یک سایت ایرانی باید از ترافیک بین الملل استفاده کند اما در صورتیکه میزبانی سایت ها به داخل کشور منتقل شود به جای استفاده از ترافیک بین المللی امکان استفاده از ترافیک داخلی فراهم می شود که در این زمینه اختلاف قیمت بالایی نیز وجود دارد.

معاون وزیر ارتباطات با اشاره به اینکه
مرکز داده ها (IDC) به شدت در داخل کشور در حال گسترش است افزود: انواع تجهیزات و سوییچ ها باید در داخل شبکه توسعه پیدا کند.

در این زمینه
باید از پتانسیل های تحقیقاتی در داخل کشور استفاده شود تا به این هدف مهم دست یابیم.

اخوان بهابادی با بیان اینکه بر اساس مصوبه وزارت علوم،
نام مرکز تحقیقات مخابرات ایران به موسسه تحقیقاتی فناوری اطلاعات تغییر یافته است گفت: تغییر نام این مرکز بیانگر تغییر سیاستهای جدید این وزارتخانه است و با واگذاری شرکت مخابرات به بخش خصوصی، دیگر فعالیت های این وزارتخانه معطوف به بخش مخابرات نبوده و جهت گیری جدیدی در دولت دهم در حوزه فناوری اطلاعات صورت گرفته است.

?
تلاش برای ساخت ماهواره های
مخابراتی با تعداد ترنسپوندرهای زیاد

معاون وزیر ارتباطات و فناوری
اطلاعات از فناوری اطلاعات، امنیت فناوری اطلاعات و مخابرات و فناوری فضایی را به عنوان سه محور اصلی وزارت ارتباطات در سال ?? نام برد و افزود: مدتی است به دنبال ساخت ماهواره های مخابراتی با تعداد ترنسپوندرهای زیاد در مرکز تحقیقات مخابرات هستیم که در سال ?? نیز این امور پیگیری خواهد شد اما باید سرمایه گذاری مناسب در این بخش انجام شود.

قائم مقام وزیر
ارتباطات در امور همکاریهای بین المللی وزارت ارتباطات، طرح هدفمند کردن تحصیلات تکمیلی حوزه ICT را از دیگر برنامه های این مرکز در سال آینده عنوان کرد و با تاکید بر اینکه از نخبگان کشور در حوزه ICT استفاده شایان نمی شود گفت: با خروج دانشجویان در مراحل تحصیلات تکمیلی عمده بازار حوزه ICT از کشور خارج می شود و بازار چند میلیاردی به صورت رایگان در اختیار خارجی ها قرار می گیرد.

در این راستا مرکز تحقیقات مخابرات حرکتی را
آغاز کرده است که با مذاکرات صورت گرفته با دانشگاهها، شرکتهای خصوصی و پیمانکاران دانشجویان مقطع تحصیلات تکمیلی در حوزه ICT مورد حمایت قرار می گیرند.

وی در تشریح این طرح اضافه کرد: بر این اساس پروژه هایی که
از سوی مرکز تحقیقات به بخش خصوصی واگذار می شود در هنگام عقد قرارداد از آنها تعهد گرفته می شود که به ازای هر مبلغی یک دانشجوی تحصیلات تکمیلی را تحت پوشش قرار دهند. در این طرح رساله دانشجو مطابق با قرارداد مرکز بوده و ماهانه مبلغی به دانشجو و استاد راهنما پرداخت می شود.

رئیس مرکز
تحقیقات مخابرات ایران با بیان اینکه این حرکت جایگزین تعامل مستقیم این مرکز با دانشگاهها می شود، خاطرنشان کرد: پیش از این مرکز تحقیقات به طور مستقیم وارد قرارداد با دانشگاه می شد اما از این پس بخش خصوصی به عنوان واسط در این بخش وارد می شود.

به گفته وی برای تکمیل این طرح با چند
دانشگاه مذاکراتی صورت گرفته و قراراست از ابتدای مهرماه سال ?? طرح هدفمند کردن تحصیلات تکمیلی حوزه ICT در چند دانشگاه معدود و پس از آن در دیگر دانشگاهها اجرایی شود.

اخوان حمایت از شرکت های خصوصی را از
دیگر برنامه های این مرکز عنوان کرد و گفت: بر این اساس مرکز از شرکت های فناوری و دانش بنیان و شرکت های خدمات فنی و مهندسی درحوزه ICT حمایت می کند.

معاون وزیرارتباطات به افتتاح موسسه مخابرات کابل در کشور
افغانستان که هفته گذشته انجام شد به عنوان طرح های وزارت ارتباطات در سال ?? اشاره کرد و گفت: این طرح در دو مرحله بازسازی و تجهیز موسسه در پنج هزار هکتار انجام شده است که با هزینه ای بالغ بر ? میلیارد تومان از صندوق کمک های ایران به این کشور به اتمام رسید.

وی محوری ترین پروژه در
حوزه امنیت فناوری اطلاعات را برای سال آینده این مرکز پروژه SOC عنوان کرد و گفت: زمانی که تمام سرویس ها بر پایه IP شکل گیرد نیاز به امنیت بیش از دیگر مواقع احساس خواهد شد.

اخوان با تاکید بر اینکه تمامی پروژه
های مرکز تحقیقات مخابرات ایران از طریق مناقصه واگذار خواهد شد بودجه مصوب شده برای این مرکز را در سال جاری ?? میلیارد تومان برشمرد.


نوشته شده در  سه شنبه 89/2/14ساعت  8:30 عصر  توسط javad 
  نظرات دیگران()

خطرناک‌ترین حملات اینترنتی 2009؛ ریدرادوب و اینترنت اکسپلورر در صدر

 بر اساس گزارش سیمانتک، یک حفره امنیتی در پروتکل SMB2 ویندوز مایکروسافت پرحمله‌ترین آسیب‌پذیری در سال گذشته شناخته شد و به‌دنبال آن حفره‌هایی در ادوب‌ریدر و فلش پلیر، اینترنت اکسپلورر سون و MPEG2 اکتیوایکس کنترل ویندوز قرار گرفتند.

به گزارش سرویس
فن‌آوری اطلاعات خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا)، طبق یافته‌های گزارش تهدید امنیت اینترنت جهانی سیمانتک، از میان حملات اینترنتی، دانلودهای فایل PDF مخرب، حدود نیمی از این حملات را تشکیل دادند و به‌دنبال آن شش حمله بر اینترنت اکسپلورر بودند که یکی SWF ادوب و دو مورد MPEG2 اکتیوایکس کنترل را هدف قرار دادند.

اینترنت اکسپلورر با این که تحت بیش‌ترین
حملات قرار گرفته بود، 45 آسیب‌پذیری داشت؛ در حالی که فایرفاکس دارای 169 آسیب‌پذیری بود که نشان می‌دهد حمله به نرم‌افزارها لزوما برمبنای شمار آسیب‌پذیری‌های موجود در آن‌ها نبوده اما بر اساس سهم بازار و موجود بودن کد بهره‌برداری است.

سیمانتک 321 حفره امنیتی را فهرست‌بندی کرد که
در سال گذشته به افزونه‌های مرورگر مربوط بودند. از این تعداد 134 مورد برای فن‌آوری‌های اکتیوایکس، 84 مورد برای جاوا اس ای، 49 مورد برای ادوب ریدر، 27 مورد برای کوئیک تایم، 23 مورد برای فلش پلیر ادوب و چهار مورد برای افزونه‌های فایرفاکس بودند.

بر اساس این گزارش، حفره‌های اکتیو
ایکس در حال کاهش هستند؛ در حالی که جاوا اس ای و ادوب ریدر در حال افزایش‌اند که احتمالا به دلیل فراوانی و استفاده از آن‌ها در مرورگرها و پلتفرم‌های متعدد است.

در این بین سافاری 94، اپرا 25 و کروم 41
آسیب‌پذیری داشتند و فاصله زمانی بین بهره‌برداری از حفره امنیتی آن‌ها و کشف و ترمیم شدنشان به طور متوسط کمتر از یک روز بود؛ به استثنای کروم که دو روز و سافاری که 13 روز بود.


نوشته شده در  سه شنبه 89/2/14ساعت  8:30 عصر  توسط javad 
  نظرات دیگران()

<   <<   21   22   23   24   25      >

لیست کل یادداشت های این وبلاگ
Max Payne 3 ، شما را به 6 ماه صبر دعوت میکند .
Max Payne 3 ، شما را به 6 ماه صبر دعوت میکند .
پلیاستیشن3 جدید؛ کموزن، پرحجم
نسخه 360 بازی Battlefield دارای یک ویژگی متفاوت؟!
[عناوین آرشیوشده]

افزایش بازدید - افزایش بازدید و ترافیک سایت شما Google Analytics Alternative Google Analytics Alternative